top of page

Selskabs menu

"Selskabsmenuen er tilgængelig alle dage ved minimum 10 personer.
"Venligst bemærk, at samme forret, hovedret og dessert skal vælges

for hele selskabet på grund af en specialbestilling."

"Ved ombytning eller ændring af retter på grund af allergier eller særlige ønsker,

bedes I kontakte vores kok for yderligere assistance."

Bestilles minimum 2 dage før."

Serveres fra:. 12.00 - 21.00

3 retters menu 

Til desserten tilbyder vi gratis filterkaffe eller te.

3 retters menu 378

Forret:
Vælg mellem:

-Røget laks-

Røget laks, ricotta, rucola, lakserogn og urter.  95

-Burrata-

Marinerede tomater, tørrede sorte oliven og syltede rødløg. 79

-Arancini-

Hjemmelavet fritterede risottokugler og citronmayonaise. 75

-Vitello Tonnato-

Kalvekød serveret med tun og kaperssauce. 110

-Jordskokkesuppe -

Hjemmelavet cremet øko jordskokkesuppe med

jordskokkechips, karse, trøffelolie, croutoner. 75

-Tigerrejer -

Tigerrejer stegt i chili, hvidløg og urter. 95

 

Hovedret: Vælg mellem:

-Filetto di manzo-

Oksefilet, trøffelsauce, gulerodspuré,

hokkaido, røgede mandler, estragon,

broccolini, smør, citrus vinaigrette.

Stegte kartofler. 269

-Bøf bèarnaise-

Oksefilet, bèarnaise, gulerodspuré,

hokkaido, røgede mandler, estragon,

broccolini, smør, citrus vinaigrette.

Stegte kartofler. 269

-Nordisk laks-

Laks, tigerrejer, cremet hummersauce,

gulerodspuré, pak choi. 269

-Wienerschnitzel af kalvekød-

Serveres med ærter, kartofler, brun sauce, citron,

benfri sild, kapers og høvlet peberrod. 258

Dessert:
Vælg mellem:

-Chokoladesymfoni-

Chokolademousse, caprese kage og chokoladeis. 95

-Belgisk vaffel-

Vaniljeis, flødeskum, chokoladesauce og ristede nødder. 75

-Hjemmelavede pandekager -

Vaniljeis og marinerede skovbær. 75

-Panna cotta-

Toppet med hindbærcoulis, mandelcrumble. 55

-Fondente al cioccolato -

Hjemmelavet chokoladefondant, hindbærcoulis og vaniljeis. 99

-Tiramisu-

Hjemmelavet klassisk tiramisu. 75

 
 

VIN

-Hvidvin-

-Una- CL

Drue: Sauvignon Blanc:

Frisk, medium fyldig og med et væld af tropiske frugter, halvtør. 250

-Hierbas Locas- ES

Drue: Chardonnay og Viura- flotte noter af vanille og et fint

fadpræg-fyldig- halvtør. 279

-Balthasar Ress- DE

Drue: Riesling- balanceret hvidvin med fin sødme- økologisk. 318

-Pierre Brévin, Rosé d'Anjou- FR

Drue: Cabernet Sauvignon- Cabernet Francny

plukkede skovbær- dejlig sødme. 279

-Rødvin-

-Tebaldo- It

Drue: Negroamro- mellemfyldig- halvtør. 265

-Stone Peak- USA

Drue: Zinfandel- blød- fyldig- krydret- let sødmefuld. 275

-Torre Del Barone- It

Drue: Primotivo- fyldig- silkeblød- frugtrig- halvtør. 375

-Corto Loto Appassimento- It

Drue: Lambrusco Grasparossa, Montepulciano, Negroamaro. 379

-Zenato Amarone- It

Drue: Corvina, Rondinella, Oseleta- intensitetdybde-

kraftig- let sødme. 850

 
 

Foodlovers
(all you can…)


 

Bestilles af hele selskabet 

(min. 10  personer)

Fri pizza og drikke* i 2 timer kr 395 pr. pers.

Fri pizza og drikke* i 3 timer kr 495 pr. pers.

Ved booking af et 3-timers bord skal det ske senest kl. 19.00,

da restauranten lukker kl. 22.00.

* indeholder

sodavand/ Tuborg classic / cocktails i pitchers/ bobler/ hvidvin/ rødvin/ rosévin.

Serveres family style så de kan nydes varme.

Bestilles minimum 2 dage før."

bottom of page